Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Schilderen op zelfgeschept natuurpapier

18 juni 2022 @ 11:00 - 17:00

€125,00

Zelf papiermaken met de vezels uit de natuur is wat we in de ochtend doen. Voor het schilderen zijn bepaalde eigenschappen nodig die we aan het papier zullen toevoegen volgens het recept van Pauline. Het papier wordt gedroogd in de lunchpauze. In de middag schilder je samen met Pauline een simpel beeld op dat papier. Handgeschept papier heeft andere eigenschappen als het industriële papier en de ervaringen van Pauline helpen je om die te zien en te gebruiken. Voor Pauline is het papier maken een zomeractiviteit, met de vezels uit haar tuin en het scheppen in diezelfde tuin. Dat doen wij deze dag ook in onze binnentuin.  Je hoeft geen voorkennis te hebben over het papier maken of schilderen. Alle materialen die we gebruiken zijn aanwezig. Je hoeft alleen maar te komen met een ‘leeg’ hoofd.

Wil je iets meer weten over de inhoud van deze workshop kom dan op 3 juni naar Open PapierLab op 3 juni. Pauline zal om 16.15u haar werk laten zien en een tipje van de technische sluier oplichten.

Over Pauline: Zij is autodidactisch kunstenaar en heeft zoveel creatieve technieken in haar vingers dat ze nu vooral Mixed Media Art maakt. Daar valt veel onder en ook haar laatste liefde: natuurpapier uit eigen tuin waarop ze levensechte vogels of andere dieren schildert. 

De cursus wordt gegeven door Marieke de Hoop en Pauline van Roon.

Gegevens

Datum:
18 juni 2022
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€125,00

Organisator

Papiermakerij de Hoop
E-mail:
mariekepapier@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

PapierLab Rotterdam
Schiemond 20-22
Rotterdam, Nederland 3024 EE Nederland
+ Google Maps

Schrijf je in

Nog 6 plaatsen vrij

Gif laden

Al geregistreerd?

Gebruik deze tool om uw registratie te beheren.