Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsworkshop Terug naar de Oorsprong

6 november 2015 @ 14:00 - 16:30

€25

P1220429 kopie

Tijdens de kennismakingsworkshop ‘Terug naar de Oorsprong’ ben je een middag lang stap voor stap met het proces van het ambacht papier maken bezig. Een kledingstuk is vooraf vermalen tot pulp en jij schept daarmee het éne papier na het andere. Dun, dik, met zichtbare vezels of juist heel transparant. Je maakt papier met al je zintuigen. Je ruikt het papier. Je voelt het papier. Het is nat en droog, het is plat en gekreukeld, het voelt zacht aan. Je houdt het tegen het licht, het valt je op hoe sterk en mooi het is.

Het doel van de workshop is om een rustpunt te brengen in jouw drukke bestaan en om je te laten ervaren wat papier maken inhoudt en hoe dat op jou doorwerkt. Je zult merken dat jouw energie gaat stromen en je jezelf op een nieuwe manier ontdekt. Alsof je een bladzijde omslaat en op een maagdelijke pagina opnieuw mag beginnen.
Dit is een workshop die wordt gegeven in het kader van onthaasten, het ambacht papiermaken in mindful inzetten. Meer info op de website van Papier met een Verhaal.

Opgeven via een mail naar mariekepapier@gmail.com of via het inschrijfformulier op de bovenstaande website.

Gegevens

Datum:
6 november 2015
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
€25

Organisator

Papiermakerij de Hoop
E-mail:
mariekepapier@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Papieratelier De Hoop
Rosenveldtstraat 67
Rotterdam, Nederland 3025RR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0624601045

Deze workshop is vol