Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

november 2019

Workshop papier voor wenskaarten maken

16 november @ 10:00 - 16:00
PapierLab Rotterdam, Schiemond 20-22
Rotterdam, Nederland 3024 EE Nederland
+ Google Maps
€115,

wenskaart van spijkerbroek In de maand november maken veel papier voor de wensen van de mensen. Kom je eigen wenskaarten voorraad maken. We scheppen en gieten in de maten A5 en A6, en blijven ergens tussen de 150 en 250 grams dikte. Het is vooral een productie workshop.

Meer weten »

Lezing “Geschreven stemmen, Gesproken tekens’ deel 2 van 2

28 november @ 19:30 - 21:30
PapierLab Rotterdam, Schiemond 20-22
Rotterdam, Nederland 3024 EE Nederland
+ Google Maps
Gratis

Lezing 2 van de reeks van 2: 'Papier komt uit het Oosten' Deze titel heeft Aliza gekozen omdat mondelinge overleveringen sterk vertegenwoordigd waren in Het Midden Oosten  en het Islamitische Rijk. Een mooi voorbeeld hiervan zijn gedichten die gedeclameerd werden en regelmatig bij de volgende declamatie een zin extra kregen of bepaalde veranderingen ondergingen. Het geeft ook bepaalde vrijheden aan de veranderlijkheid van geschiedenis. Naarmate het papier meer voorradig werd werd er ook meer geschreven. Maar ook in de geschreven…

Meer weten »

TV opnames in Kootwijk

29 november
Gratis

Op onze Open PapierLab dag worden we verwacht bij TV opnames voor een nieuw programma van RTL4 over bijzondere ideeën voor een toekomstbestendig Nederland. Wij hebben een concept van een product voor dat we mogen voordragen. Wat dat is blijft nog even geheim. Er mag wel publiek met ons mee. Schrijf je in wanneer je de hele dag de tijd hebt en naar Kootwijk wilt komen. Wij houden je dan op de hoogte van het programma.Wij vinden dat erg gezellig.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen