Van Broek tot Boek

Kun je op jouw papier ook verhalen schrijven, printen?

Naar aanleiding van vragen vanuit het onderwijs, de bibliotheken en de zorgcentra om vanuit het papier maken ook iets met teksten op het papier te gaan doen, hebben Carla Scheepe-Belksma van Eigen Wijze Woorden en ik, als ambachtelijke papiermaker, het volgende project ontwikkelt:
VAN BROEK TOT BOEK. Het is een Taal- en Ambachtenproject geworden, dat in september voor de ouderen in Zorgcentrum de Schans (via het Lang Leve Kunst platform) van start is gegaan. En op 1 oktober is de gemengde groep kinderen en volwassenen in bibliotheek Delfshaven van start gegaan. Een volgende groep ouderen zal dit seizoen in Charlois van start gaan, hierbij staat vooral de reminiscence, herinneringen ophalen en te boek stellen voorop.
Kijk hiervoor op de website: van Broek tot Boek