December marktbloemen

P1150384_thumb
Woensdag 18 december, 14.00 – 16.00 uur in Bibliotheek Delfshaven
Creatief Erfgoed noemen we het. Een ontdekkingsreis door de culturen op het creatieve vlak.Bijzondere creatieve uitingen uit allerlei culturen ontdekken, aan elkaar doorgeven. En er dan samen een mooie december Lief en Leed activiteit van maken.
We gaan deze middag met de kinderen en volwassenen in de bibliotheek Marktbloemen maken. Dit leren we van Serife. Zij maakt van de rondzwervende lege plastic zakjes van de markt hele mooi bloemetjes.Na de workshop brengen we de bloemen met een mooie wens naar de ouderen die in de Gijsinghflat wonen. Deze flat grenst aan het marktplein, de bewoners ondervinden veel overlast van het rondvliegend vuil dat op hun galerijen landt en niet wordt gezien door de schoonmakers.
Wij geven er deze keer een positieve draai aan.
Iedereen is welkom, er zijn geen kosten aan verbonden.